miercuri, 12 februarie 2014

MENIU MIERCURI 12 FEBRUARIE 2014

MENIU DE POST CIORBA TARANEASCA CU LEGUME
GARNITURA ( PILAF , PAI SAU MAZARE SOTE ) CU SALATA DE VARZA PROASPATA

CIORBA DE PERISOARE ( FARA SMANTANA)
CIORBA DE PERISOARE DREASA CU SMANTANA
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
SUPA DULCE DE PUI CU TAITEI DE CASA
CIORBA DE PUI A LA GREC

RACITURA ( CU CIOLAN DE PORC )
PAPRICAS DE PUI CU MAMALIGUTA SI SALATA DE VARZA PROASPATA
OSTROPEL DE PUI CU MAMALIGUTA SAU LA ALEGERE GARNITURA(PAI,PIURE,PILAF SAU MAZARE SOTE)  SI SALATA DE VARZA
COTLET DE PORC UMPLUT CU CIUPERCI SI CASCAVAL,GARNITURA( PAI,PIURE DIN CARTOFI,PILAF SAU MAZARE)  SI SALATA DE MURATURA
CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PILAF,PIURE DIN CARTOFI,MAZARE SOTE SI SALATA DE MURATURA
PULPA PUI INFERIOARA LA CUPTOR IN BERE CU ( PAI,PILAF,MAZARE SAU PIURE DIN CARTOFI ) SI SALATA DE VARZA PROASPATA
SNITEL DE PUI CU ( PAI,PIURE DIN CARTOFI,PILAF SAU MAZARE SOTE) SI SALATA DE VARZA PROASPATA SAU MURATURA
MAMALIGUTA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA

DESERT PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
               PAPANASI CU FINETI SI ZAHAR PUDRA   / 8LEI  PORTIA
MENIU / 11 LEI ( CIORBA,SUPA SI FELUL PRINCIPAL) SERVIT IN LOCAL
OPTIONAL CIORBA,SUPA / 5 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 7 LEI SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA
                   SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE MURAT / 1 LEU
In spiritul pastrarii unei planete mai curate,  incurajam reciclarea materialelor refolosibile. De asemenea, pentru a evita risipa, va rugam sa mentionati daca doriti tacamuri de unica folosinta.
 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu