joi, 13 februarie 2014

MENIU JOI 13 FEBRUARIE 2014

CIORBA TARANEASCA CU LEGUME
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA DE PERISOARE
SUPA DULCE DE PUI CU TAITEI DE CASA
CIORBA TARANEASCA CU PULPA DE PORC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI

GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU ( PAI,PIURE DIN CARTOFI,CIUPERCI SOTE SAU PILAF ) SI SALATA DE VARZA PROASPATA SAU MURATURA
CHFTELUTE IN SOS  CU ( PAI,PIURE DIN CARTOFI,CIUPERCI SOTE SAU PILAF ) SI SALATA DE VARZA PROASPATA SAU MURATURA 
PATURI ( BRANZA DE OI ,SMANTANA SI JUMARI DIN SLANINA DE PORC DE CASA)
SNITEL DE PUI CU ( PAI,PIURE DIN CARTOFI,CIUPERCI SOTE SAU PILAF ) SI SALATA DE VARZA PROASPATA SAU MURATURA 

DESERT PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
               PAPANASI CU CREMA DE FINETI SI ZAHAR ARS / 8 LEI PORTIA
MENIUL ZILEI / 11 LEI ( CIORBA SI FELUL PRINCIPAL) SERVIT IN LOCAL
OPTIONAL CIORBA,SUPA / 5 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 7 LEI SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA
                SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE MURAT / 1 LEU
In spiritul pastrarii unei planete mai curate,  incurajam reciclarea materialelor refolosibile. De asemenea, pentru a evita risipa, va rugam sa mentionati daca doriti tacamuri de unica folosinta.
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu