marți, 11 februarie 2014

MENIU MARTI 11 FEBRUARIE 2014

CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CIOLAN DE PORC
CIORBA DE BURTA
SUPA DULCE DE PUI CU TAITEI DE CASA
CIORBA DE PUI A LA GREC


FICATEI DE PUI IN SOS CU MAMALIGUTA SI SALATA DE VARZA PROASPATA
FICATEI DE PUI IN SOS CU PAI,PIURE DIN CARTOFI SAU PILAF SI SALATA DE VARZA
RACITURI ( CU CIOLAN DE PORC )
COTLET DE PORC UMPLUT CU CIUPERCI SI CASCAVAL SI GARNITURA LA ALEGERE( PAI,PILAF SAU PIURE DIN CARTOFI) SI SALATA DE MURATURA SAU VARZA PROASPATA
SNITEL DE PUI CU ( PAI,PIURE SAU PILAF ) SI SALATA DE VARZA PROASPATA
GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU ( PIURE,PAI SAU PILAF ) SI SALATA DE VARZA PROASPATA

DESERT PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI
               PAPANASI CU FINETI SI ZAHAR PUDRA   / 8 LEI
MENIUL ZILEI / 11 LEI ( CIORBA,SUPA SI FELUL PRINCIPAL ) SERVIT IN LOCAL
OPTIONAL CIORBA,SUPA / 5 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 7 LEI SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA
                     SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE MURAT / 1 LEU.
 
In spiritul pastrarii unei planete mai curate,  incurajam reciclarea materialelor refolosibile. De asemenea, pentru a evita risipa, va rugam sa mentionati daca doriti tacamuri de unica folosinta.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu