duminică, 9 februarie 2014

MENIU LUNI 10 FEBRUARIE 2014

CIORBA DE LEGUME
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA TARANEASCA CU CIOLAN DE PORC
CIORBA DE BURTA

PATURI ( MAMALIGA,BRANZA DE OI, JUMARI DIN PORC DE CASA SI SMANTANA)
RACITURI GUSTOASE ( DIN PICIORUSE DE PORC SI CIOLAN AFUMAT DE PORC)
PASTE PENNE CARBONARA ( SOS ALB SI PIEPT DE PUI )
SNITEL DE PUI CU ( PAI,MAZARE, CIUPERCI , PILAF SAU PIURE DIN CARTOFI) SI SALATA
COSTITA AFUMATA DE PORC CU FASOLE BATUTA SAU PIURE SI SALATA DE MURATURA
COSTITA AFUMATA CU IAHNIE DE FASOLE SAU PILAF SI SALATA DE MURATURA
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU ( MAZARE,PILAF,PIURE DIN CARTOFI,PAI SAU CIUPERCI ) SI SALATA DE VARZA PROASPATA

DESERT CREMA DE ZAHAR ARS / 4 LEI BUC
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU CREMA FINETI SI ZAHAR PUDRA / 8 LEI PORTIA

MENIUL ZILEI / 11 LEI ( CIORBA SI FELUL PRINCIPAL ) SERVIT IN LOCAL
OPTIONAL CIORBA / 5 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 7 LEI PORTIA SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA
                    SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE MURAT / 1 LEU
In spiritul pastrarii unei planete mai curate,  incurajam reciclarea materialelor refolosibile. De asemenea, pentru a evita risipa, va rugam sa mentionati daca doriti tacamuri de unica folosinta.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu