vineri, 18 februarie 2022

MENIU VINERI 18 IANUARIE 2022

Reteta de papanasi prajiti cu dulceata si smantana

 

MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE 

                               CIORBA CU LEGUME 

IAHNIE DE FASOLE CU VARZA MURATA 

CARTOFI SI PILAF CU VARZA PROASPATA 

 

Iahnie de fasole


CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA TARANEASCA CU CIOLAN DE PORC 

 

Cascaval pane - Retete practice


CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR  SI SALATA VARZA PROASPATA 

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI VARZA MURATA

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR  SI SALATA

PIEPT DE PUI LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR  SI SALATA

PULPA PUI DEZOSATA LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR  SI SALATA

SNITEL DIN PIEPT DE PUI  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR  SI SALATA VARZA 



DESERT                                       PAPANASI CU FINETI / 10 LEI PORTIA 

PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 10 LEI PORTIA 


PRET MENIU / 16 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL ) , TACAMURI OPTIONAL 1 LEU SET

PRET CIORBA / 6 LEI SAU FEL PRINCIPAL / 10 LEI , SMANTANA / 2 LEI PORTIA SI ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC 

Restaurant mancare bistrita: MENIU LUNI 28 IUNIE 2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu