luni, 21 februarie 2022

MENIU LUNI 21 FEBRUARIE 2022

Iahnie de fasole cu costiţă - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria  internationala

 

CIORBA CU LEGUME 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC 

 

Mămăliga cu brânză și smântână, numită „mâncarea săracului” are o mulțime  de beneficii pentru sănătate

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,POILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA PROASPATA

IAHNIE DE FASOLE CU COSTITA,PIURE ,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PIURE,PILAF , NATUR SAU PAI SI SALAYTA

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PILAF,PAI,PIURE SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU PILAF,PAI,NATUR SAU PIURE SI SALATA 

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PIURE,NATUR, PAI SAU PILAF SI SALATA  

 

Cascaval Pane – Restaurant


DESERT PAPANASI CU FINETI / 10 LEI PORTIA 

PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 10 LEI PORTIA 


PRET MENIU / 16 LEI CIORBA SI FEL PRINCIPAL , ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU

OPTIONAL CIORBA / 6 LEI , FEL PRINCIPAL / 10 LEI , SMNATANA / 2 LEI 

TACAMURI LA CERERE CONTRA COST / 1 LEU SET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu