joi, 19 noiembrie 2020

MENIU VINERI 20 NOV 2020

 

 
MENIU DE POST  CIORBA CU FASOLE 

                                CIORBA CU LEGUME 

SARMALE CU VARZA MURATA,CIUPERCI ,LEGUME ,OREZ 

IAHNIE DE FASOLE CU SALATA DE VARZA PROASPATA SAU MURATA

SNITEL DIN SOIA CU GARNITURA SI SALATA DE VARZA PROASPATA

GARNITURA CARTOFI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA


CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA CU LEGUME SI CARNE DE VITEL 


CAS PANE CU GARNITURA SI SALATA LA ALEGERE

COSTITA MARINATA CU IAHNIE ,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA 

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

PULPE PUI IN BERE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PULPA PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

 

DESERT PAPANASI CU FINETI                   / 8 LEI PORTIA

PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 

                                                                                    

PRET MENIU / 14 LEI , FELUL PRINCIPAL / 8 LEI , CIORBA / 6 LEI , OPTIONAL SMANTANA / 2 LEI PORTIA SI ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC , SERVIT IN CASEROLE

 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu