duminică, 22 noiembrie 2020

MENIU LUNI 23 NOV 2020

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine

 

 MENIU DE POST CIORBA CU LEGUME 

                                 CIORBA CU FASOLE 

GARNITURA CARTOFI SI PILAF CU SALATA DE VARZA 

 FASOLE  BATUTA SI  SALATADE VARZA MURATA

SNITEL DIN SOIA CU GARNITURA SI SALATA 


CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CIOLAN DE PORC

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE VITEL 

CIORBA CU PERISOARE


PULPA PUI IN BERE CU GARNITURA SI SALATA LA ALEGERE

CAS PANE CU  NATUR PAI,PIURE  SAU PILAF SI SALATA  DE VARZA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI  CU  NATUR PAI,PIURE  SAU PILAF SI SALATA

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA 

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA   

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU  NATUR PAI,PIURE  SAU PILAF SI SALATA

GRATAR DIN PULPA DE PUI  CU  NATUR PAI,PIURE  SAU PILAF SI SALATA

GRATAR DIN CEAFA DE PORC  CU  NATUR PAI,PIURE  SAU PILAF SI SALATA

 

DESERT PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 

                                             PAPANASI CU FINETI                           / 8 LEI PORTIA   

                                             CREMES DE CASA                               / 4 LEI BUC 

PRET MENIU / 14 LEI , FELUL PRINCIPAL / 8 LEI , CIORBA / 6 LEI , OPTIONAL SMANTANA / 2 LEI PORTIA SI ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC , SERVIT IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA , TACAMURI LA CERERE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu