vineri, 30 octombrie 2020

MENIU VINERI 30 OCTOMBRIE 2020

Chiftelute cu sos, Rețetă Petitchef

MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE 

                                 CIORBA CU LEGUME

IAHNIE DE FASOLE SI SALATA DE VARZA SAU MURATURI

CARTOFI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA


CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE VITEL 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA CU PERISOARE  

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI


CHIFTELE IN SOS CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA 

MAMALIGA CU BRANZA DE VVACI SI SMANTANA 

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA  SI SALATA

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

PULPA PUI IN BERE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA PROASPATA

GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA 


DESERT  PAPANASI      CU FINETI / 8 LEI PORTIA

PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 


PRET CIORBA / 6 LEI , FELUL PRINCIPAL / 8 LEI SERVIT LA PACHET IN AMBALAJE DE UNICA FOLOSINTA, SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU BUC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu