miercuri, 28 octombrie 2020

MENIU JOI 29 OCTOMBRIE 2020

 Tocanita de vitel cu orez., Rețetă Petitchef

 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE VITEL 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA CU PERISOARE 


PAPRICAS DE VITEL CU MAMALIGA SI SALATA DE VARZA PROASPATA

OSTROPEL DE VITEL CU MAMALIGA SAU GARNITURA SI SALATA 

CHIFTELE IN SOS CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE AVZRA 

PASTE PENNE CARBONARA CU PIEPT DE PUI SI SOS ALB 

MAMALIGA CU BRANZA DE VVACI SI SMANTANA 

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SAU GARNITURA SI SALATA

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

PULPA PUI IN BERE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA PROASPATA

GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA 


DESERT CREMES DE CASA / 4 LEI BUC 

PAPANASI      CU FINETI / 8 LEI PORTIA

PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 


PRET CIORBA / 6 LEI , FELUL PRINCIPAL / 8 LEI SERVIT LA PACHET IN AMBALAJE DE UNICA FOLOSINTA, SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU BUC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu