vineri, 3 aprilie 2020

MENIU VINERI 3 APRILIE 2020

Mâncare de fasole | Laura Laurențiu

MENIU DE POST CIORBA CU LEGUME
                               CIORBA CU FASOLE
SARMALE CU CIUPERCI SI LEGUME
IAHNIE DE FASOLE CU SALATA DE VARZA MURATA
CARTOFI PAI SI PILAF CU SALATA DE VARZA

CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA CU FASOLE DE POST
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
CAS PANE CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA DE VARZA
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA
PULPA PUI DEZOSATA LA GRATAR CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA
CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA
SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA

DESERT                    PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 

MENIUL ZILEI / 14 LEI                       ( CIORBA SI FELUL PRINCIPAL )
LA ALEGERE CIORBA / 6 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 8 LEI PORTIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu