joi, 2 aprilie 2020

MENIU JOI 2 APRILIE 2020

Cea mai buna reteta pentru chiftelute marinate si secretele unui piure

MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE
                               CIORBA CU LEGUME
IAHNIE  DE FASOLE CU SALATA  DE VARZA MURATA SAU PROASPATA
GARNITURA CARTOFI NATUR SI PILAF CU SALATA DE VARZA
GULAS MANASTIRESC CU LEGUME SI CARTOFI CU VARZA PROASPATA
SPAGHETTE  BIO INTEGRAL CU SOS DIN LEGUME SI CIUPERCI CHAMPIGNON
                                 DESERT SALAM DE BISCUITI / 4 LEI BUC

CIORBA CU PERISOARE
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC


PAPRICAS DE PUI CU MAMALIGA SAU GARNITURA SI SALATA
PULPA  DE PUI IN SOS  CU MAMALIGA SAU GARNITURA SI SALATA
CHIFTELE IN SOS CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA 
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
CAS PANE CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA DE VARZA
GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA
SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA
GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA
TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SAU GARNITURA SI SALATA  


DESERT                    PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
                                  CREMES DE CASA        / 4 LEI BUC                                                                       
MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FELUL PRINCIPAL ) SERVIT LA PACHET
OPTIONAL CIORBA / 6 LEI PORTIA SI FELUL PRINCIPAL / 8 LEI PORTIA ,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu