vineri, 21 februarie 2020

MENIU VINERI 21 FEBRUARIE 2020

Schnipo, Cotlet Cu Franceză, Snitel, Mânca

CIORBA CU FASOLE DE POST
CIORBA CU LEGUME

IAHNIE DE FASOLE POST CU SALATA VARZA  PROASPATA  SAU VARZA MURATA
GARNITURA POST CARTOFI PAI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA

CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC

CHIFTELE IN SOS CU PIURE SI SALATA DE VARZA PROASPATA
PATURI ( MAMALIGA IN STRATURI  BRANZA,SMANTANA ,JUMARI )
PATURI ( MAMALIGA IN STRATURI BRANZA SI SMANTANA FARA JUMARI )
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
CAS PANE CU CARTOFI PAI.PIURE SAU  PILAF  SI SALATA DE VARZA PROASPATA
SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,  SAU PILAF SI SALATA VARZA
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,  SAU PILAF SI SALATA VARZA
PULPA PUI LA GRATAR  CU PAI,PIURE,  SAU PILAF SI SALATA  VARZA
CEAFA DE PORC LA GRATAR  CU PAI,PIURE,  SAU PILAF SI SALATA VARZA
TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA  SI SALATA


DESERT                    PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
                                   CREMES DE CASA        / 4 LEI BUC 
                                
MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL , SALATA ) SERVIT IN LOCAL
MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL SI SALATA ) SERVIT LA PACHET

OPTIONAL CIORBA / 6 LEI SAU FEL PRINCIPAL/ 8 LEI , SMANTANA / 2 LEI  SI ARDEI IUTE PROASPAT/ 1 LEU BUC , SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE LA PACHET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu