vineri, 21 februarie 2020
MENIU VINERI 21 FEBRUARIE 2020
CIORBA CU FASOLE DE POST
CIORBA CU LEGUME
IAHNIE DE FASOLE POST CU SALATA VARZA PROASPATA SAU VARZA MURATA
GARNITURA POST CARTOFI PAI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC
CHIFTELE IN SOS CU PIURE SI SALATA DE VARZA PROASPATA
PATURI ( MAMALIGA IN STRATURI BRANZA,SMANTANA ,JUMARI )
PATURI ( MAMALIGA IN STRATURI BRANZA SI SMANTANA FARA JUMARI )
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
CAS PANE CU CARTOFI PAI.PIURE SAU PILAF SI SALATA DE VARZA PROASPATA
SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE, SAU PILAF SI SALATA VARZA
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE, SAU PILAF SI SALATA VARZA
PULPA PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE, SAU PILAF SI SALATA VARZA
CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE, SAU PILAF SI SALATA VARZA
TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA
DESERT PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
CREMES DE CASA / 4 LEI BUC
MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL , SALATA ) SERVIT IN LOCAL
MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL SI SALATA ) SERVIT LA PACHET
OPTIONAL CIORBA / 6 LEI SAU FEL PRINCIPAL/ 8 LEI , SMANTANA / 2 LEI SI ARDEI IUTE PROASPAT/ 1 LEU BUC , SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE LA PACHET
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu