sâmbătă, 22 februarie 2020
MENIU LUNI 24 FEBRUARIE 2020
CIORBA DE BURTA
CIORBA CU FASOLE DE POST
CIORBA CU LEGUME
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC
COASTE PORC MARINATE CU IAHNIE DE FASOLE SI SALATA
PULPA PUI IN BERE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
PULPA PUI LA CUPTOR IN SOS CU MAMALIGA SI SALATA
PASTE PENNE CU TON SI SOS ROSU
SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
PIEPT PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
PULPA PUI LA GRATAR DEZOSATA CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
DESERT PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL , SALATA ) SERVIT IN LOCAL
MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL SI SALATA ) SERVIT LA PACHET
OPTIONAL CIORBA / 6 LEI SAU FEL PRINCIPAL/ 8 LEI , SMANTANA / 2 LEI SI ARDEI IUTE PROASPAT/ 1 LEU BUC , SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE LA PACHET
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu