miercuri, 22 ianuarie 2014

MENIU MIERCURI 22 IANUARIE 2014

MENIU DE POST CIORBA ARDELENEASCA
GARNITURA ( PAI SI PILAF CU SALATA DE VARZA)

CIORBA DE PERISOARE
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA ARDELENEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN
CIORBA DE PERISOARE DREASA CU SMANTANA

FICATEI DE PUI IN SOS CU PILAF SAU PIURE( DIN CARTOFI) SI SALATA DE VARZA
FICATEI DE PUI IN SOS CU MAMALIGA SI SALATA DE VARZA PROASPATA
CHIFTELE IN SOS CU PILAF SAU PIURE ( DIN CARTOFI ) SI SALATA DE VARZA PROASPATA
PASTE MILANEZE ( SUNCA, SOS ROSU,CIUPERCI PLEUROTUS SI CASCAVAL)
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
SNITEL DE PUI CU ( PAI,PIURE SAU PILAF ) SI SALATA DE VARZA SAU MURATURA

DESERT PAPANASI CU FINETI SI ZAHAR PUDRA / 8 LEI PORTIA
              PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
MENIU / 11 LEI ( CIORVA SI FELUL PRINCIPAL SERVIT IN LOCAL
OPTIONAL CIORBA / 5 LEI , FELUL PRINCIPAL / 7 LEI SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA CONFORN NORMELOR U.E.
                    SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE MURAT / 1 LEU


In spiritul pastrarii unei planete mai curate,  incurajam reciclarea materialelor refolosibile. De asemenea, pentru a evita risipa, va rugam sa mentionati daca doriti tacamuri de unica folosinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu