joi, 23 ianuarie 2014

MENIU JOI 23 IANUARIE 2014

CIORBA ARDELENEASCA CU LEGUME
CIORBA DE PUI A LA GREC
SUPA DULCE DE PUI CU TAITEI DE CASA
CIORBA DE PERISOARE DREASA CU SMANTANA
CIORBA DE FASOLE CU CIOLANDE PORC
CIORBA ARDELENEASCA CU CARNE DE PUI SAU CU CIOLAN DE PORC

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA DE MURATURA
TOCHITURA CU PILAF SAU PIURE( NATURAL) SI SALATA DE MURATURA
SNITEL DE PUI CU PILAF,PAI SAU PIURE( DIN CARTOFI ) CU SALATA DE VARZA
CAS PANE CU PAI SAU PILAF SI SALATA DE VARZA PROASPATA
CHIFTELE DE PORC CU PIURE ( DIN CARTOFI ) SI SALATA DE VARZA
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU ( PAI,PILAF SAU PIURE ) SI SALATA DE VARZA
GULAS CU CARNE DIN CEAFA DE PORC SI SALATA DE MURATURA
PULPE DEZOSATE LA GRATAR CU PAI,PILAF SAU PIURE ( NATURAL) SI SALATA DE VARZA

DESERT PAPANASI CU FINETI SI ZAHAR PUDRA / 8 LEI PORTIA
               PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
               CREMA DE ZAHAR ARS / 4 LEI PORTIA
MENIU / 11 LEI ( CIORBA,SUPA SI FELUL PRINCIPAL ) SERVIT IN LOCAL
OPTIONAL CIORBA,SUPA/ 5 LEI, FELUL PRINCIPAL / 7 LEI SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA CONF. CU NORMELE U.E.
                             SMANTANA / 2 LEI , ARDEIIUTE MURAT / 1 LEU


In spiritul pastrarii unei planete mai curate,  incurajam reciclarea materialelor refolosibile. De asemenea, pentru a evita risipa, va rugam sa mentionati daca doriti tacamuri de unica folosinta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu