joi, 10 aprilie 2025

MENIU JOI 10 APRILIE 2025

Sniţel umplut - reteta sarbeasca | Laura Laurențiu  Sniţel umplut - reteta sarbeasca | Laura Laurențiu 

 

MENIU DE POST   CIORBA CU FASOLE 

         CIORBA CU LEGUME SI CARTOFI 

DESERT POST SALAM CU BISCUITI / 6 LEI BUC 

Iahnie de fasole

IAHNIE DE FASOLE POST CU SALATA VARZA SAU MURATURI 

GARNITURA CARTOFI SI PILAF CU SALATA VARZA PROASPATA

SALATA, VARZA ROSIE, PORUMB, CEAPA ROSIE,, CASTRAVETI PRET / 15 LEI  

 

CIORBA CU PERISOARE

CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CARNE DE PORC 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN PORC 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA  TARANEASCA CU CARNE DE PORC 

                                                      Reteta Penne cu branza si smantana cu doar 4 ingrediente

COTLET DE PORC UMPLUT CU CASCAVAL CU CARTOFI CRINCLE,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA , SOS SWEET CHILII SAU CASTRAVETI MURATI / 20 LEI 

 

PASTE CREMOASE CU BRANZA SI SMANTANA  GUSTUL COPILARIEI

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA PROASPATA

CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA

CHIFTELE IN SOS CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA PROASPATA

MENIU CRISPY PUI CU CARTOFI CRINKLE SI SOS SWEET CHILII

CRISPY PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA PROASPATA

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA 

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA 

PULPA PUI DEZOSATA LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA  

3 rețete de sos pentru chiftele. Idei pentru toate gusturile și ocaziile |  Spynews.ro

SALATA  CU CRISPY PUI    (  ICEBERG  , TELEMEA , PORUMB , VARZA ROSIE ,ROSI CHERY, CEAPA ROSIE, CASTRAVET  SI  DRESING DE IAURT SAU USTUROI )  20 LEI 

SALATE CU TON (  ICEBERG  , TELEMEA , PORUMB , VARZA ROSIE , CASTRAVETI , ROSI CHERY, CEAPA ROSIE SI  DRESING DE IAURT SAU USTUROI )   20 LEI

SALATA CEZAR CU PIEPT DE PUI (  ICEBERG  , TELEMEA ,  VARZA ROSIE PORUMB ,ROSI CHERY, CEAPA ROSIE, CASTRAVET  SI  DRESING DE IAURT SAU USTUROI )  20 LEI  

SALATA GRECEASCA CU PUI LA GRATAR , OU FIERT SI (  ICEBERG  , TELEMEA ,  VARZA ROSIE PORUMB ,ROSI CHERY, CEAPA ROSIE, CASTRAVET  SI  DRESING DE IAURT 20 LEI 


PRET MENIU / 20 LEI  INCLUDE CIORBA SI FEL PRINCIPAL , PAINE , SALATA PACHET

OPTIONAL CIORBA / 8 LEI SAU FEL PRINCIPAL / 12 LEI, SMANATANA 2 LEI PORTIA, ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC SI TACAMURI  / 1 LEU SET

                                                                     Cașcaval pane rețetă. O gustare delicioasă doar din trei ingrediente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu