joi, 9 februarie 2023

MENIU JOI 9 FEBR 2023

Reteta de papanasi prajiti cu dulceata si smantana

CIORBA CU LEGUME SI CARTOFI 

CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA CU PERISOARE

CIORBA DE PUI A LA GREC 

 

3 rețete de sos pentru chiftele. Idei pentru toate gusturile și ocaziile |  Spynews.ro

 

CHIFTELE IN SOS CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA 

CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

CAS PANE  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA  VARZA PROASPATA 

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

PIEPT PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA  VARZA 

PULPE PUI DEZOSATA LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

PULPE PUI INTREGI LA CUPTOR IN BERE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

SNITEL DIN PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA  VARZA PROASPATA 

Pulpe de pui la cuptor, impanate cu usturoi - Rețete - Laura Laurențiu

DESERT PAPANASI CU FINETI / 12 LEI PORTIA 

                CREMES DE CASA / 6 LEI BUC 

PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 12 LEI PORTIA 


PRET MENIU / 20 LEI INCLUDE CIORBA SI FEL PRINCIPAL SERVIT LA PACHET 

OPTIONAL CIORBE / 6 LEI , FEL PRINCIPAL / 12 LEI , SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE MURAT / 1 LEU SI TACAMURI 1 LEU / SET 

CIORBE LA ALEGERE LA 1 L PRET / 25 LEI 

 

Pin on Meniu Restaurant Bonanza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu