luni, 19 decembrie 2022

MENIU LUNI 19 DECEMBRIE 2022

                      IAHNIE DE FASOLE - DE POST | Diva in bucatarie

 

MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE 

                                CIORBA CU LEGUME

IAHNIE DE FASOLE CU SALATA VARZA SAU MURATURI

SNITEL DIN SOIA CU PAI,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

SARMALUTE CU CIUPERCI SI  LEGUME IN FRNZE VARZA MURATA

GARNITURA CARTOFI SI PILAF CU SALATA VARZA PROASPATA 

                  Supa de pui cu taitei de casa

SUPA DULCE CU CARNE DE  PUI SI TAITEI DE CASA 

CIORBA TARANEASCA  CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 

CIOBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

Branza pane - Ai mancat vreodata? - KFetele

SNITEL DIN PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA  PROASPATA

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

PULPE PUI DEZOSATA  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA 

PIEPT PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA 


Cea mai gustoasă reţetă de mămăligă cu brânză şi smântână. Secretul din  bucătăria românească – Evenimentul Zilei

DESERT                                       PAPANASI CU FINETI / 12 LEI PORTIA 

PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 12 LEI PORTIA 


PRET MENIU 20 LEI CIORBA SI FEL PRINCIPAL SERVIT LA PACHET 

OPTIONAL CIORBA / 8 LEI SAU FEL PRINCIPAL / 12 LEI ( LA CERERE TACAMURI / 1 LEU SET , ARDEI IUTE MURAT / 1 LEU PORTIA SI SMANTANA / 2 LEI PORTIA ) 


                 Papanaşi cu smântână şi dulceaţă de afine - eBUCATARIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu