luni, 18 aprilie 2022

MENIU LUNI 18 APRILIE 2022

220 Sarmale ideas | mâncare, rețete culinare, gătit

MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE 

                                CIORBA CU LEGUME

SARMALE CU LEGUME , CIUPERCI IN FRUNZE VARZA MURATA 

GARNITURA CARTOFI PAI SAU NATUR SI PILAF CU SALATA VARZA 

 

Maestro Catering - Tochitura de porc cu mamaliguta! | Facebook

 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CIOLAN DE PORC 

 

Pulpe de pui la cuptor, impanate cu usturoi - Rețete - Laura Laurențiu

 

PULPE PUI  INTREGI LA CUPTOR IN BERE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU PAI ,PIURE,PILAF SAU NATUR SI VARZA 

TOCANITA ALBA CU CARNATI SI COTLET DE PORC CASA AFUMAT  CU MAMALIGA  

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA  VARZA

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA DE MURATURI

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA PROASPATA 

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA 

 

Reteta Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati


DESERT                                        PAPANASI CU FINETI / 10 LEI PORTIA 

PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 10 LEI PORTIA 


PRET MENIU / 16 LEI CIORBA SI FEL PRINCIPAL , TACAMURI LA CERERE 1 LEU / SET

PRET CIORBE / 6 LEI SAU FEL PRINCIPAL / 10 LEI ,OPTIONAL SMANTANA / 2 LEI SI ARDEI IUTE  PROASPAT / 1 LEU BUC

Adina's kitchen & travel: PAPANASI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu