joi, 14 aprilie 2022

MENIU JOI 14 APRILIE 2022

Cea mai buna reteta pentru chiftelute marinate si secretele unui piure  pufos si catifelat. Ti se topesc in gura - Stirile Kanal D

 

MENIU DE POST CIORBA CU LEGUME 

                                CIORBA CU FASOLE 

IAHNIE DE FASOLE CU VARZA SAU MURATURI 

CIUPERCI CHAMPIGNON CU MAMALIGA  SI  VARZA

GARNITURA CARTOFI SI PILAF CU VARZA PROASPATA 

 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI  

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA CU PERISOARE 


CHIFTELE IN SOS CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA PROASPATA

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI MURATURI 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI ,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA 

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 


DESERT CREMES DE CASA / 5 LEI BUC 

PAPANASI CU FINETI / 10 LEI PORTIA 

PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 10 LEI PORTIA 


PRET MENIU / 16 LEI CIORBA SI FEL PRINCIPAL , OPTIONAL TACAMURI / 1 LEU 

PRET CIORBE / 6 LEI , FEL PRINCIPAL / 10 LEI , SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu