luni, 14 februarie 2022

MENIU LUNI 14 FEBRUARIE 2022

Reteta Cartofi noi si aripioare "usturoiate"

 

CIORBA CU LEGUME 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 

 

Reteta Pulpe de pui sub staniol la cuptor


ARIPIOARE DE PUI LA CUPTOR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

SNITEL DIN PIEPT DE PUI  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

PULPA PUI IN BERE LA CUPTOR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

GRATAR DIN PULPA PUI  DEZOSATA  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

CAS PANE  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA  PROASPATA 

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI VARZA MURATA

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA

Cascaval pane - Retete practice

 

DESERT                                      PAPANASI CU FINETI / 10 LEI PORTIA 

PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 10 LEI PORTIA   


PRET MENIU / 16 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL) , OPTIONAL CIORBA / 6 LEI , FEL PRINCIPAL / 10 LEI , SMANTANA / 2 LEI SI ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC , TACAMURI LA CERERE CONTRA COST 1 LEU / SET

 Papanaşi cu smântână şi dulceaţă de afine - eBUCATARIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu