joi, 23 decembrie 2021

MENIU JOI 23 DECEMBRIE 2021

Cea mai buna reteta pentru chiftelute marinate si secretele unui piure  pufos si catifelat. Ti se topesc in gura - Stirile Kanal D

MENIU DE POST  CIORBA CU FASOLE 

                                 CIORBA CU LEGUME 

IAHNIE DE FASOLE CU VARZA MURATA SAU PROASPATA 

CIUPERCI CHAMPINON PROASPETE CU MAMALIGA SI SALATA 

CIUPERCI CHAMPIGNON CU CARTOFI SAU PILAF SI VARZA 

GARNITURA CARTOFI SI PILAF CU SALATA VARZA PROASPATA  



CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA TARANEASCA CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA DE PUI  A LA GREC 

CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 


CHIFTELE IN SOS CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI VARZA PROASPATA

PASTE PENNE  CU PIEPT DE PUI SI SOS CU SMANTANA

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI VARZA PROASPATA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI VARZA 

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI VARZA MURATA 

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI VARZA 

PULPA PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI VARZA 

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI VARZA

 

DESERT                                       PAPANASI CU FINETI / 10 LEI PORTIA 

PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 10 LEI PORTIA   


PRET MENIU / 16 LEI CIORBA SI FEL PRINCIPAL , SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU 

OPTIONAL CIORBA / 6 LEI SAU FEL PRINCIPAL / 10 LEI , 

Reteta de papanasi prajiti cu dulceata si smantana

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu