luni, 8 noiembrie 2021

MENIU LUNI 8 NOIEMBRIE 2021

Reteta Cartofi noi si aripioare "usturoiate"

 

CIORBA CU LEGUME 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 

 

Restaurant mancare bistrita: MENIUL ZILEI MIERCURI 15 IANUARIE 2020


COASTE DE PORC MARINATE CU IAHNIE DE FASOLE SI VARZA MURATA

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI VARZA MURATA

ARIPIOARE DE PUI LA CUPTOR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA PROASPATA

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PULPA PUI  DEZOSATA CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI VARZA

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

Mamaliga Cu Branza Si Smantana - 6


DESERT  PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 10 LEI PORTIA 

                PAPANASI CU FINETI / 10 LEI PORTIA 


Cascaval pane - Retete practice


PRET MENIU / 16 LEI CIORBA SI FEL PRINCIPAL , SMANTANA / 2 LEI PORTIA 

PRET CIORBE / 6 LEI SAU FEL PRINCIPAL / 10 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU BUC  


Cea mai bună rețetă de papanași cu dulceață și smântână. Desertul care va  ieși pe placul tuturor - IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu