vineri, 14 mai 2021

MENIU VINERI 14 MAI 2021

 Reteta Aripi de pui cu masline si cartofi noi la cuptor

CIORBA CU FASOLOE DE POST

CIORBA CU LEGUME 

 

IAHNIE DE FASOLE DE POST CU SALATA 

CARTOFI SI PILAF CU SALATA VARZA PROASPATA

 

CIORBA TARANEASCA CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CIOLAN DE PORC  

Mămăliguţă cu brânză şi smântână | Bucate Aromate

ARIPIOARE DE PUI LA CUPTOR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA PROASPATA

CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

PIEPT  PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

PULPA PUI DEZOSATA LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA 

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA

 

DESERT                                      PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA 

PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 

 Cascaval pane cu cartofi prajiti – Restaurant KITCHEN Baneasa                                                    

PRET CIORBE / 6 LEI SAU FEL PRINCIPAL / 8 LEI SERVIT LA PACHET IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA , SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE PROASPAT/ 1 LEU BUC 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu