sâmbătă, 20 martie 2021

MENIU LUNI 22 MARTIE 2021

 

Tiramisu pas cu pas - cea mai bună rețetă pentru acasă 

MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE 

                               CIORBA CU LEGUME

IAHNIE DE FASOLE CU SALATA DE VARZA MURATA

GARNITURA CARTOFI NATUR SI PILAF CU SALATA VARZA 

SNITEL DIN SOIA CU GARNITURA SI VARZA PROASPATA

 

CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

 

COASTE PORC CU IAHNIE,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

PULPA PUI LA CUPTOR IN SOS CU MAMALIGA SI SALATA VARZA

PASTE CARBONARA CU PIEPT DE PUI SI SOS ALB 

PULPE PUI IN BERE CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

PULPA PUI LA GRATAR CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI VARZA PROASPATA

CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI VARZA  

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA

 

DESERT    TIRAMISU / 4 LEI BUC 

PRET  CIORBE / 6 LEI SAU FEL PRINCIPAL / 8 LEI , ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC , SMANTANA / 2 LEI SERVIT IN CIORBE , LA CERERE TACAMURI UNICA FOLOSINTA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu