vineri, 26 februarie 2021

MENIU VINERI 26 FEBRUARIE 2021

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine

MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE 

                                CIORBA CU LEGUME 

IAHNIE DE FASOLE CU SALATA VARZA MURATA 

CARTOFI SI PILAF CU SALATA VARZA PROASPATA

 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC  

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CIOLAN DE PORC 

Restaurant mancare bistrita: MENIU VINERI 28 FEBRUARIE 2020

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI VARZA MURATA

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PULPA PUI CU PIURE,PILAF,PAI SAU NATUR SI SALATA VARZA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PILAF,PAI,PIURE SAU NATUR SI SALATA 

CAS PANE CU NATUR,PIURE,PILAF SAU PAI SI SALATA VARZA PROASPATA

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI,NATUR,PIURE SAU PILAF SI SALATA 

Meniu vegetal


DESERT                                       PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA 

PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 

 

MENIUL ZILEI SE SERVESTE DOAR LA PACHET IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA , PRET / 14 LEI , SALATA SI PAINE INCLUSA , LA CERERE TACAMURI DE PLASTIC

OPTIONAL CIORBA / 6 LEI / PORTIE SAU FELUL PRINCIPAL / 8 LEI PORTIA , SMANTANA SE SERVESTE IN CASEROLA DE CIORBA / 2 LEI PORTIA  SI ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu