joi, 17 decembrie 2020

MENIU VINERI 18 DECEMBRIE 2020

Reteta de sarmale in foi de varza – Lifestyle

 MENIU DE POST   CIORBA CU FASOLE      

                               CIORBA CU LEGUME 

IAHNIE DE FASOLE CU SALATA DE VARZA MURATA SAU PROASPATA

GARNITURA CARTOFI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA

SARMALE IN FRUNZA DE VARZA MURATA CU LEGUME, CIUPERCI (  LA ALEGERE CU MAMALIGA SAU  PAINE ) 


CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC 


MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA 

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA 

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU GARNITURA SI SALATA LA ALEGERE

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

 

DESERT PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA  

                PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA 

PRET CIORBE / 6 LEI SAU FEL PRINCIPAL / 8 LEI PORTIA SERVIT LA OPACHET DE UNICA FOLOSINTA , SMANTANMA / 2 LEI PORTIA, ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC 

Reţete de la cititori: Papanaşi cu smântână şi dulceaţă de afine - Daniela  Andrei | Click mobile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu