vineri, 11 decembrie 2020

MENIU VINERI 11 DECEMBRIE 2020

Rețeta de sarmale în foi de varză marca Chef Scărlătescu. Ingredientul care  nu trebuie să lipsească - IMPACT

MENIU DE POST                               CIORBA CU LEGUME 

                                                              CIORBA CU FASOLE 

IAHNIE DE FASOLE DE POST CU SALATA DE VARZA MURATA

SARMALUTE IN FRUNZA DE VARZA MURATA (CU MAMALIGA  SAU PAINE)

SNITEL DIN SOIA CU NATUR  SAU PILAF SI SALATA DE VARZA PROASPATA

GARNITURA CARTOFI PAI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA


CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CIOLAN DE PORC


TOCHITURAQ DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA  DE VARZA  M

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

CAS PANE  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA PROASPATA

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

PULPA PUI DEZOSATA LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

CEAFA DE PORC LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA


DESERT    PAPANASI CU FINETI                   / 8 LEI PORTIA

PAPANASI CU DULCEATA  SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 


PRET MENIU / 14 LEI , CIORBA / 6 LEI  , FELUL PRINCIPAL SI SALATA / 8 LEI PORTIA SERVIT LA PACHET IN CASEROLE ,, SMANTANA/ 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU BUC



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu