miercuri, 9 decembrie 2020

MENIU MIERCURI 9 DECEMBRIE 2020

Rețetă: Cea mai bună fasole bătută: Care e ingredientul secret care o  transformă într-o adevărată delicatesă - VoxBiz

MENIU DE POST  CIORBA CU FASOLE  SAU CIORBA CU LEGUME 

 

FASOLE BATUTA ( FRECATA ) CU SALATA DE VARZA MURATA SAU PROASPATA

SNITEL DIN SOIA CU CARTOFI SAU PILAF SI SALATA DE VARZA PROASPATA 

CIUPERCI CHAMPIGNON PROASPETE CU MAMALIGA SI SALATA DE VARZA 

CIUPERCI CHAMPIGNON CU CARTOFI SAU PILAF SI SALATA DE VARZA 

GARNITURA CARTOFI PAI SI PILAF CU SALAT DE VARZA PROASPATA 


CIORBA CU PERISOARE

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 


PULPE PUI IN BERE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

CAS PANE  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA PROASPATA 

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

PULPA PUI LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

GRATAR DIN CEAFA DE PORC  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA DE VARZA MURATA

MAMAALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA  


DESERT                      PAPANASI CU FINETI                   / 8 LEI PORTIA

PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE  SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 

                                   CREMES DE CASA   / 4 LEI BUC 


PRET MENIU / 14 LEI , CIORBA / 6 LEI  , FELUL PRINCIPAL SI SALATA / 8 LEI PORTIA SERVIT LA PACHET IN CASEROLE ,, SMANTANA/ 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU BUC



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu