vineri, 13 noiembrie 2020

MENIU VINERI

Mancarea preferata a bucatarilor pentru zilele reci - Restograf.ro

MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE 

                                 CIORBA CU LEGUME 

IAHNIE DE FASOLE CU SALATA DE VARZA SAU MURATURA

GARNITURA CARTOFI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA

 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE VITEL

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CARNE DE VITEL 

 

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

COSTITA PORC LA CUPTOR CU IAHNIE.PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA 

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

 

DESERT                     PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA 

PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA  

PRET MENIU / 14 LEI , FELUL PRINCIPAL / 8 LEI , CIORBA / 6 LEI , OPTIONAL SMANTANA / 2 LEI PORTIA SI ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC , SERVIT IN CASEROLE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu