vineri, 6 noiembrie 2020

MENIU VINERI 6 NOV 2020

Obişnuieşti să mănânci mămăligă cu brânză şi smântână? Iată ce se întâmplă  în organismul tău când faci asta

 MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE 

                                  CIORBA CU LEGUME 

IAHNIE DE FASOLE CU SALATA DE VARZA SAU MURATURI

 

CIORBA RADAUTEANA 

CIORBA TARANEASCA CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 


MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA 

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA 

GRATAR DIN PULPA PUI  DEZOSATA CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 


DESERT   PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA

PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI 

PRET CIORBA / 6 LEI , SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC , FELUL PRINCIPAL , SALATA / 8 LEI SERVIT IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu