miercuri, 4 noiembrie 2020

MENIU MIERCURI 4 NOV 2020

 Papanaşi cu smântână şi afine - Retete culinare - Romanesti si din  Bucataria internationala

MENIU DE POST CIORBA CU LEGUME 

                                 CIORBA CU FASOLE 

GARNITURA CARTOFI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA

 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE VITEL 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CARNE DE VITEL

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

SUPA DULCE DE PUI CU TAITEI DE CASA 

CIORBA CU PERISOARE


PASTE PENNE CARBONARA CU PIEPT DE PUI SI SOS ALB

OSTROPEL DE VITEL CU MAMALIGA  SI SALATA  DE VARZA PROASPATA

PULPA PUI IN BERE CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA  DE VARZA

MAMALIGA CU BRANZA DE VVACI SI SMANTANA 

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SAU GARNITURA  SI SALATA

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA PROASPATA

GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA 


DESERT  PAPANASI      CU FINETI / 8 LEI PORTIA

PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 

                                         CREMES DE CASA  / 4 LEI BUC 


PRET CIORBA / 6 LEI , FELUL PRINCIPAL / 8 LEI SERVIT LA PACHET IN AMBALAJE DE UNICA FOLOSINTA, SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU BUC

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu