marți, 17 noiembrie 2020

MENIU MARTI 17 NOIEMBRIE 2020

Reteta Tocanita de pui cu ceapa, usturoi si mamaliga

 

MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE 

                                 CIORBA CU LEGUME 

IAHNIE DE FASOLE CU SALATA DE VARZA SAU MURATURI

GARNITURA CARTOFI SI PILAF CU SALATA DE VARZA 

SNITEL DIN SOIA CU GARNITURA SI SALATA 


CIORBA CU CARNE DE VITEL SI SMANTANA 

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA CU PERISOARE


PASTE CARBONARA CU PIEPT DE PUI SI SOS ALB

PAPRICAS DE PUI CU MAMALIGA SI SALATA 

PULPE PUI IN SOS CU MAMALIGASAU GARNITURA SI SALATA

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA 

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

CAS PANE  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA 

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

PULPA PUI LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

CEAFA DE PORC LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

 

DESERT PAPANASI CU FINETI                   / 8 LEI PORTIA

PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 

                                               CREMES DE CASA / 4 L4I BUC 


PRET MENIU / 14 LEI , FELUL PRINCIPAL / 8 LEI , CIORBA / 6 LEI , OPTIONAL SMANTANA / 2 LEI PORTIA SI ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC , SERVIT IN CASEROLE

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu