joi, 26 noiembrie 2020

MENIU JOI 26 NOV 2020

Chiftele marinate, reteta ca la mama | Laura Laurențiu

MENIU DE POST CIORBA CU LEGUME 

                                CIORBA CU FASOLE 

GARNITURA CARTOFI PAI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROSPATA

SNITEL DIN SOIA CU CARTOFI NATUR SAU PILAF SI SALATA DE VARZA


CIORBA CU PERISOARE

CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI 

CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA DE PUI A LA GREC 

 

CHIFTELE IN SOS CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA 

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

CAS [ANE CU PAI SAU PILAF SI SALATA DE VARZA PROASPATA

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

PULPA PUI LA GRATAR CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA  


DESERT   CREMES DE CASA  /  4 LEI BUC 

 PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA

                  PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA 

PRET MENIU / 14 LEI , CIORBA / 6 LEI  , FELUL PRINCIPAL SI SALATA / 8 LEI PORTIA SERVIT LA PACHET IN CASEROLE ,, SMANTANA/ 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU BUC 

Rețetă cremşnit – Vertical

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu