miercuri, 21 octombrie 2020

MENIU MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020

 Ficatei de pui cu sos de rosii si usturoi, Rețetă Petitchef

 MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE

                                 CIORBA CU LEGUME 

GARNITURA CARTOFI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA


SUPA DULCE DE PUI CU TAITEI DE CASA

CIORBA DE PUI A LA GREC 

CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA TARANEASAC CU CARNE DE PUI 

CIORBA CU PERISOARE

 

FICATEI DE PUI IN SOS CU MAMALIGA SAU GARNITURA SI SALATA 

PASTE PENNE CARBONARA CU PIEPT DE PUI SI SOS ALB

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA 

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

CAS PANE CU PAI ,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA PROASPATA

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

 

DESERT                     PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA 

PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 

                                     CREMES DE CASA / 4 LEI BUC 

 

PRET CIORBA / 6 LEI , FELUL PRINCIPAL / 8 LEI , SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu