miercuri, 14 octombrie 2020

MENIU JOI 15 OCT 2020

 Chiftele marinate, reteta ca la mama | Laura Laurențiu

CIORBA CU LEGUME 

CIORBA CU PERISOARE

CIORBA TARANEASCA CU CIOLAN DE PORC 

CIORBA CU PUI A LA GREC 

CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CIOLAN DE PORC 

CIORBA TARANEASAC CU CARNE DE PUI 

CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC 


CHIFTELE IN SOS CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA DE MURATURI

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA PROASPATA

GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA 

 

DESERT PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA 

                PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA 

                CREMES DE CASA / 4 LEI BUC 


PRET CIORBA / 6 LEI, FELUL PRINCIPAL / 8 LEI , SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE/ 1 LEU BUC  

Reteta Cremă pentru prăjitură cremeş sau ecler

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu