joi, 10 septembrie 2020

MENIU JOI 10 SEPTEMBRIE 2020


Cea mai buna reteta pentru chiftelute marinate si secretele unui piure  pufos si catifelat. Ti se topesc in gura - Stirile Kanal D


CIORBA CU LEGUME 
CIORBA DE PUI  A LA GREC
CIORBA DREASA CU SMNATANA SI CIOLAN DE PORC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC

CHIFTELE IN SOS CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA PROASPATA
SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA
PIEPT DE PUI LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA  CASTRAVETI MURATI
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
PULPA PUI DEZOSATA LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

DESERT      PAPANASI CU FINETI                / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
                  

CIORBA / 6 LEI , FELUL PRINCIPAL / 8 LEI , SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE  / 1 LEU BUC , SERVIT IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA ,
Restaurant mancare bistrita: MENIU VINERI 28 FEBRUARIE 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu