joi, 23 iulie 2020

MENIU JOI 23 IULIE 2020

Cea mai buna reteta pentru chiftelute marinate si secretele unui piure

CIORBA CU LEGUME                                
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC
CIORBA CU PERISOARE

CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA PROASPATA
CHIFTELE IN SOS CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA
GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU PAI,PIURE ,PILAF SAU NATUR SI SALATA
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA
SNITEL DIN PIEPT DE PUI  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA VARZA
PIEPT PUI LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA
PULPA PUI LA GRATAR DEZOSATA CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

DESERT     PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI
                   CREMES DE CASA              / 4 LEI BUC 
                   
                  
CIORBA / 6 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 8 LEI PORTIA SERVIT  IN CASEROLE
UNICA FOLOSINTA, OPTIONAL SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU BUC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu