joi, 2 iulie 2020

MENIU JOI 2 IULIE 2020

Cea mai buna reteta pentru chiftelute marinate si secretele unui piure

CIORBA CU LEGUME
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC
CIORBA CU PERISOARE

CHIFTELE IN SOS CU PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA
SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
PIEPT PUI LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA DE VARZA MURATA
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA 
PULPE PUI DEZOSATA LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
CEAFA DE PORC LA GRATAR  CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

DESERT                                   
                                                       PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE  SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA

CIORBA / 6 LEI SAU FELULU PRINCIPAL / 8 LEI PORTIA SERVIT  IN CASEROLE
UNICA FOLOSINTA, OPTIONAL SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU BUC
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu