joi, 4 iunie 2020

MENIU JOI 4 IUNIE 2020

Cea mai buna reteta pentru chiftelute marinate si secretele unui piure

CIORBA CU LEGUME
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA CU PERISOARE
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI

CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
PAPRICAS DE PUI CU MAMALIGA SAU GARNITURA SI SALATA DE VARZA
OSTROPEL DE PUI CU MAMALIGA SAU GARNITURA SI SALATA DE VARZA
TOCHITURA DE PORC CU MAMALIGA SAU GARNITURA SI SALATA
SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
PULPA PUI DEZOSATA LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
CHIFTELE IN SOS CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA PROASPATA

DESERT                    PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
                                    CREMES DE CASA   / 4 LEI BUC 

PRET CIORBA / 6 LEI , FELUL PRINCIPAL / 8 LEI ,SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC , SERVIT LA PACHET IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu