vineri, 8 mai 2020

MENIU VINERI 8 MAI 2020

Papanasi prajiti foarte pufosi - reteta traditionala cu smantana ...

CIORBA CU FASOLE DE POST
CIORBA CU LEGUME

IAHNIE DE FASOLE CU SALATA DE VARZA MURATA
CARTOFI PAI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA

CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA
CAS PANE CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA DE VARZA PROASPATA
TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTNA
CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA
PULPA PUI LA GRATAR DEZOSATA  CU PAI,PIURE SAU PILAF SI SALATA

DESERT                                        PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE  SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA

MENIUL ZILEI    / 14 LEI SERVIT LA PACHET IN AMBALAJE DE UNICA FOLOSINTA
CIORBA / 6 LEI , FEL PRINCIPAL / 8 LEI , SMANTANA / 2 LEI SI ARDEI IUTE/1 LEU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu