luni, 4 mai 2020

MENIU LUNI 4 MAI 2020

Ciorba de fasole boabe, cu tarhon si ciolan afumat, Rețetă Petitchef

CIORBA CU LEGUME
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC

COASTE DE PORC MARINATE LA CUPTOR CU IAHNIE SI SALATA
PULPA PUI IN BERE LA CUPTOR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
PULPA PUI LA GRATAR DEZOSATA CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA

DESERT PAPANASI CU FINETI  / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA

MENIUL ZILEI    / 14 LEI SERVIT LA PACHET IN AMBALAJE DE UNICA FOLOSINTA
CIORBA / 6 LEI , FEL PRINCIPAL / 8 LEI , SMANTANA / 2 LEI SI ARDEI IUTE/1 LEU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu