joi, 23 aprilie 2020

MENIU JOI 23 APRILIE 2020

Supa de gaina cu taitei de casa fidea, gartene sau galuste reteta traditionala savori urbane

SUPA DULCE DE PUI SU TAITEI DE CASA 
CIORBA CU LEGUME
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI

TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SAU GARNITURA SI SALATA
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI ,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
SNITEL DIN PIEPT DE PUI  CU PAI ,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA  DE VARZA
CAS PAME CU PAI ,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA PROASPATA
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI ,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA  DE VARZA
PULPA PUI LA GRATAR CU PAI ,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA

DESERT     PAPANASI  CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA

MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL ) SERVIT LA PACHET IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA , SMANTANA / 2 LEI ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC
OPTIONAL CIORBA / 6 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 8 LEI PORTIA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu