vineri, 20 martie 2020
MENIU VINERI 20 MARTIE 2020
MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE
CIORBA CU LEGUME
IAHNIE DE FASOLE CU SALATA DE VARZA MURATA SAU PROASPATA
SNITEL DIN SOIA CU PAI ,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA
SARMALUTE CU CIUPERCI SI LEGUME DE POST ( CU MAMALIGA SAU PAINE )
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC
CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CIOLAN DE PORC
CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
CHIFTELE IN SOS CU CARTOFI PIURE SI SALATA DE VARZA PROASPATA
PULPA PUI IN BERE LA CUPTOR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
CAS PANE CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
PULPA PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
DESERT PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL ) SERVIT IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA , SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE PROASPAT / 1 LEU BUC
OPTIONAL CIORBA / 6 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 8 LEI
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu