miercuri, 19 februarie 2020
MENIU MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020
CIORBA CU FASOLE DE POST
CIORBA CU LEGUME
IAHNIE DE FASOLE POST CU SALATA DE VARZA PROASPATA SAU MURATA
GARNITURA CARTOFI PAI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA
CIORBA CU PERISOARE
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
CAS PANE CU CARTOFI PAI.PIURE,PILAF SAU NATUR SI SALATA DE VARZA
PASTE BOLLOGNEZE CU CARNE TOCATA SI SOS ROSU
SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,NATUR SAU PILAF SI SALATA VARZA
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE, NATUR SAU PILAF SI SALATA VARZA
PULPA PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE,NATUR SAU PILAF SI SALATA VARZA
CEAFA DE PORC LA GRATAR CU PAI,PIURE, NATUR SAU PILAF SI SALATA
TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA DE VARZA MURATA
DESERT PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
CREMES DE CASA / 4 LEI BUC
MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL , SALATA ) SERVIT IN LOCAL
MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL SI SALATA ) SERVIT LA PACHET
OPTIONAL CIORBA / 6 LEI SAU FEL PRINCIPAL/ 8 LEI , SMANTANA / 2 LEI SI ARDEI IUTE PROASPAT/ 1 LEU BUC , SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE LA PACHET
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu