miercuri, 19 februarie 2020

MENIU MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020

Imagini pentru paste farfale bolognese poze

CIORBA CU FASOLE DE POST
CIORBA CU LEGUME
IAHNIE DE FASOLE POST CU SALATA DE VARZA PROASPATA SAU MURATA
GARNITURA CARTOFI PAI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA

CIORBA CU PERISOARE
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC

MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
CAS PANE CU CARTOFI PAI.PIURE,PILAF SAU NATUR  SI SALATA DE VARZA 
PASTE BOLLOGNEZE CU CARNE TOCATA SI SOS ROSU
SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU PAI,PIURE,NATUR   SAU PILAF SI SALATA VARZA
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU PAI,PIURE, NATUR SAU PILAF SI SALATA VARZA
PULPA PUI LA GRATAR  CU PAI,PIURE,NATUR   SAU PILAF SI SALATA  VARZA
CEAFA DE PORC LA GRATAR  CU PAI,PIURE, NATUR SAU PILAF SI SALATA
TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA DE VARZA MURATA


DESERT                    PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
                                   CREMES DE CASA        / 4 LEI BUC 
                                
MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL , SALATA ) SERVIT IN LOCAL
MENIUL ZILEI / 14 LEI ( CIORBA SI FEL PRINCIPAL SI SALATA ) SERVIT LA PACHET

OPTIONAL CIORBA / 6 LEI SAU FEL PRINCIPAL/ 8 LEI , SMANTANA / 2 LEI  SI ARDEI IUTE PROASPAT/ 1 LEU BUC , SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE LA PACHET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu