miercuri, 2 noiembrie 2016

MENIU MIERCURI 2 NOV 2016

CIORBA CU LEGUME DE POST
IAHNIE DE FASOLE CU SALATA DE VARZA MURATA 
GARNITURA PILAF CU NATUR SI SALATA DE VARZA


CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA CU PERISOARE
CIORBA RADAUTEANA
CIORBA TARANEASCA CU CIOLAN DE PORC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI

GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU ( PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR ) SI SALATA
SNITEL DIN PIEPT DE PUI  CU ( PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR ) SI SALATA
COTLET DE PORC IN SOS CU LEGUME SI GARNITURA LA ALEGERE SI SALATA
CAS PANE   CU ( PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR ) SI SALATA PROASPATA
GRATAR DIN PULPA DEZOSATA DE PUI CU ( PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR ) SI SALATA
COASTE DE PORC MARINATE CU( IAHNIE DE FASOLE,PIURE,PILAF SAU NATUR) SI SALATA DE VARZA PROASPATA SAU VARZA MURATA


DESERT CREMES DE CASA / 4 LEI BUC
PAPANASI CU FINETI    / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA

MENIUL ZILEI / 11 LEI ( CIORBA SI FELUL PRINCIPAL ) SERVIT IN LOCAL
MENIUL ZILEI / 12 LEI ( CIORBA SI FELUL PRINCIPAL ) SERVIT LA PACHET

OPTIONAL CIORBA / 5 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 7 LEI PORTIA SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA , SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu