duminică, 20 noiembrie 2016

MENIU LUNI 21 NOV 2016

MENIU DE POST CIORBA CU FASOLE
                              CIORBA CU LEGUME
TOCHITURA DIN SOIA CU MAMALIGA SAU (NATUR,PILAF SAU PAI )  SI SALATA
SNITEL DIN SOIA CU IAHNIE SAU GARNITURA( NATUR,PILAF,PAI)  SI SALATA
GARNITURA CARTOFI PAI SI PILAF CU SALATA DE VARZA PROASPATA


CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA CU FASOLE SI CIOLAN DE PORC

SNITEL DE PUI CU ( PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR ) SI SALATA DE VARZA
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
PULPA DE PUI LA CUPTOR IN SOS CU LEGUME SI MAMALIGA SAU GARNITURA LA ALEGERE SI SALATA DE VARZA PROASPATA
COASTE DE PORC MARINATE CU IAHNIE SAU GARNITURA LA ALEGERE SI SALATA
PASTE PENNE CU PIEPT DE PUI IN SOS ROSU
GRATAR DIN PIEPT DE PUI CU ( PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR ) SI SALATA DE VARZA
GRATAR DIN PULPA DEZOSATA  DE PUI CU GARNITURA LA ALEGERE SI SALATA

DESERT            PAPANASI CU FINETI / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA

MENIUL ZILEI / 11 LEI ( CIORBA SI FELUL PRINCIPAL ) SERVIT IN LOCAL
MENIUL ZILEI / 12 LEI ( CIORBA SI FELUL PRINCIPAL ) SERVIT LA PACHET

OPTIONAL CIORBA / 5 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 7 LEI PORTIA SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA , SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu