vineri, 21 octombrie 2016

MENIU VINERI 21 OCT 2016



MENIU DE POST  CIORBA CU LEGUME
                                CIORBA CU FASOLE
CIUPERCI CHAMPIGNON CU MAMALIGA SI SALATA DE VARZA
CIUPERCI CHAMPIGNON CU PILAF SI SALATA DE VARZA
IAHNIE DE FASOLE CU SALATA DE MURATURA SAU VARZA PROASPATA
GARNITURA CARTOFI PAI CU PILAF  LA CUPTOR SI SALATA  DE VARZA 

CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN DE PORC
SUPA DULCEA DE PUI CU TAITEI DE CASA

SNITEL DE PUI CU ( CARTOFI PAI,PIURE SAU PILAF ) SI SALATA DE VARZA
CAS PANE CU ( CARTOFI PAI,PIURE SAU PILAF ) SI SALATA DE VARZA
TOCHITURA DIN CEAFA DE PORC CU MAMALIGA SI SALATA
GRATAR DIN PIEPT DE PUI  CU ( CARTOFI PAI,PIURE SAU PILAF ) SI SALATA
GRATAR DIN CEAFA DE PORC  CU ( CARTOFI PAI,PIURE SAU PILAF ) SI SALATA
GRATAR DIN PULPA DEZOSATA DE PUI CU GARNITURA SI SALATA DE VARZA



DESERT CREMES DE CASA                  /  4 LEI BUC
PAPANASI CU FINETI                       / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA  / 8 LEI

MENIUL ZILEI / 11 LEI ( CIORBA SI FELUL PRINCIPAL ) SERVIT IN LOCAL
MENIUL ZILEI / 12 LEI ( CIORBA SI FELUL PRINCIPAL ) SERVIT LA PACHET

OPTIONAL CIORBA / 5 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 7 LEI PORTIA SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA , SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE / 1 LEU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu