marți, 4 februarie 2014

MENIU MARTI 4 FEBRUARIE 2014

CIORBA DE LEGUME
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA TARANEASCA CU CIOLAN DE PORC
SUPA DULCE DE PUI CU TAITEI DE CASA
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA DREASA CU SMANTANA SI CIOLAN DE PORC

PIEPT DE PUI LA CUPTOR IN SOS DE LEGUME CU ( PAI,PIURE DIN CARTOFI,PILAF SAU CIUPERCI ) SI SALATA DE VARZA PROASPATA
CEAFA DE PORC LA GRATAR CU ( CIUPERCI,PAI,PILAF SAU PIURE ) SI SALATA DE MURATURA
CAS PANE CU ( PAI,PILAF SAU PIURE ) SI SALATA DE VARZA PROASPATA
SNITEL DE PUI CU ( PAI,PILAF ,CIUPERCI SAU PIURE DIN CARTOFI ) SI SALATA DE VARZA
PULPA PUI DEZOSATA LA GRATAR CU ( PAI,PIURE DIN CARTOFI  ,PILAF SAU CIUPERCI ) SI SALATA DE VARZA PROASPATA
DESERT PRAJITURA TIRAMISU / 4 LEI BUC
               PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI / PORTIA
               PAPANASI CU FINETI SI ZAHAR PUDRA / 8 LEI PORTIA
MENIU / 11 LEI ( SUPA,CIORBA SI FELUL PRINCIPAL ) SERVIT IN LOCAL
OPTIONAL CIORBA SUPA / 5 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 7 LEI SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA
                     SMANTANA / 2 LEI SI ARDEI IUTE MURAT / 1 LEU
In spiritul pastrarii unei planete mai curate,  incurajam reciclarea materialelor refolosibile. De asemenea, pentru a evita risipa, va rugam sa mentionati daca doriti tacamuri de unica folosinta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu